Producenci

WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS I RYB

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 25,00 zł 25.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 1
Producent: -
Kod produktu: 000064

Opis

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi,

kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

 

Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb;

wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia.

Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny;

kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia;

przechowywanie i zamrażanie; przepisy.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Mapa dojazdu

Klientom jadącym z kierunku ulic- Ostrobramskiej, Grochowskiej, mostu Siekierkowskiego proponujemy ominięcie korków, które tworzą się na ulicy MARSA i kierowanie się na ulicę PŁOWIECKĄ, a z niej dalej tak jak na poniższej mapie

MAPA DOJAZDU 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl