Producenci

WĘDZENIE ORAZ DOMOWY WYRÓB

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 22,90 zł 22.90
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 3C88-3707A

Opis

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso.

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje,

ale i poprawia smak mięsa.

W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki,

boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków,

dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Mapa dojazdu

Klientom jadącym z kierunku ulic- Ostrobramskiej, Grochowskiej, mostu Siekierkowskiego proponujemy ominięcie korków, które tworzą się na ulicy MARSA i kierowanie się na ulicę PŁOWIECKĄ, a z niej dalej tak jak na poniższej mapie

MAPA DOJAZDU 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl